1. Uzay Yolcuları – Passengers 1080p Türkçe Dublaj-Seyret

    Uzay Yolcuları – Passengers 1080p Türkçe Dublaj-Seyret

    1080P Türkçe Dublaj

    Uzay Yolcuları Passengers Uzay Yolcuları – Passengers 1080p Türkçe Dubla filmi 2016 7.0 1080P2016 vizyon tarihli Uzay Yolcuları filminin başrolünde Açlık Oyunları'nın yıldızı Jeniffer Lawrence bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Morten Tyldum'ın oturduğu filmin puanı 7.0'dır. Filmi sitemizden hd kalitede tek part olarak izleyebilirsiniz. Uzay Yolcuları izle, Passengers izle, Uzay Yolcuları - Passengers tek part izle, Uzay Yolcuları - Passengers hd izle, Uzay Yolcuları - Passengers full izle, Uzay Yolcuları - Passengers 1080p izle, Uzay Yolcuları Türkçe dublaj izle, Passengers Türkçe altyazı izle. Film konusu: Starship Avalon adlı bir uzay gemisi içerisinde 5000'den fazla insanla, Homestead II adındaki çok uzak bir koloniye yaklaşık 120 yıllık bir yolculuğa çıkar. Buradaki yolcular kapsüller içerisinde uyutulmuş ve 120 yıl sonra uyanacak şekilde korumaya alınmıştır. Yolculuk sırasında bir kapsül arıza verince makine mühendisi Jim Preston uyanır. Ondan ve 1 tane robottan başka canlı uyanık değildir. İlerleyen dönem içerisinde 1 kapsül daha açılır o da yazar Aurora Lane'e aittir. İkilinin önünde 90 yıllık bir yol vardır ve geri dönüşleri de imkansızdır. Uzay Yolcuları Passengers Uzay Yolcuları – Passengers 1080p Türkçe Dubla Filmi için yorum yapmayı unutmayın! Sizlerin görüşleri bizler için önemli...
    5.0
    ( Toplamda 0 oy verildi. )

        7.0   263

    •  Tür: Bilim Kurgu HD , Dram HD
    •  Orjinal Adı: Uzay Yolcuları – Passengers 1080p Türkçe Dubla
    •  Süre: 92 Dakika
    •  Ülke::
Background
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden movieclup.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.Google arama motorunun sitemizi daha iyi ve hızlı bir şekilde taraması için Sitemap (Site Haritası) kullanıyoruz. Sitemize yeni eklenen içeriklerin kolayca takip edilebilmesi için web sayfası bildirimcisi RSS Feed kaynağımıza abone olabilirsiniz. movieclup.com - ONLİNE FİLM İZLE | ONLİNE DİZİ İZLE.

FULL HD FİLM İZLE | TEK PART FİLM İZLE

Full Film

Film Seyret