1. Footloose (2011)-Seyret

    Footloose (2011)-Seyret

    720P Türkçe Dublaj

    Footloose Footloose filmi 2011 5.9 720PGenç ve yakışıklı Ren MacCormack, Boston kentini bırakarak, daha ziyade bir taşra kasabası olan Bomont?taki akrabalarının yanına taşınır. Görünümü çekici olduğu kadar kişiliği de asi olan Ren, kasabada 'huzuru' sağlamak adına uygulanan bazı yasakları alt üst edecektir.Bomont kasaba konseyinin, 5 gencin ölümünün ardından rahip Shaw Moore rehberliğinde çıkarttığı kamuya açık yerlerde yüksek sesle müzik dinleme ve dans etme yasağı, Ren liderliğinde ve Bomont'un yerlisi gençler sayesinde tarihe karışacaktır. Diğer yandan rahibin güzel ama problemli kızı Ariel, Ren'in duygularını alt üst edecektir...Her başkaldırış beraberinde direniş ruhunu getirir..."Hustle & Flow", "Kara Yılan İnliyor" gibi filmlerle rüştünü ispatlayan senarist ve yönetmen Craig Brewer, 1984 yılında çekilen ve dans filmleri arasında klasik olarak gösterilen "Footloose" filmini yeniden sinema perdesine taşıyor. Başrollerinde Kenny Wormald, Julianne Hough, Andie MacDowell ile Dennis Quaid?in yer aldığı müzikal eğlenceli bir gençlik yapımı olarak görünüyorFootloose Footloose Filmi için yorum yapmayı unutmayın! Sizlerin görüşleri bizler için önemli...
    5.0
    ( Toplamda 0 oy verildi. )

        5.9   335

    •  Tür: Dram HD
    •  Orjinal Adı: Footloose
    •  Süre: 98 dk Dakika
    •  Ülke::
Background
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden movieclup.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.Google arama motorunun sitemizi daha iyi ve hızlı bir şekilde taraması için Sitemap (Site Haritası) kullanıyoruz. Sitemize yeni eklenen içeriklerin kolayca takip edilebilmesi için web sayfası bildirimcisi RSS Feed kaynağımıza abone olabilirsiniz. movieclup.com - ONLİNE FİLM İZLE | ONLİNE DİZİ İZLE.

FULL HD FİLM İZLE | TEK PART FİLM İZLE

Full Film

Film Seyret